Du er ny nøgleperson Nøglepersonsordningen Dine opgaver som donationsansvarlig nøgleperson Dit netværk som nøgleperson
       
Hjælp til registrering i Organdonationsdatabasen Hjælp til undervisning Årsmøde for donationsansvarlige nøglepersoner Uddannelsen for donationsansvarlige nøglepersoner
       

Dine opgaver

Som donationsansvarlig nøgleperson skal du medvirke til, at din afdeling optimerer anvendelsen af donorpotentialet og sikre kvaliteten af den indsats, som det involverede personale på afdelingen yder.

Det indebærer en række konkrete opgaver indenfor fem områder, som du kan læse mere om her nedenfor. Du kan også læse mere om de fem områder i funktionsbeskrivelsen for donationsansvarlige nøglepersoner.

For at være klædt på til dine opgaver som nøgleperson skal du deltage i Nøglepersonuddannelsen, som ligger på Årsmødet for donationsansvarlige nøglepersoner.

 

Donordetektion: Vær opmærksom på potentielle donorer

Monitorering af organdonationsområdet: Registrer data

Undervisning og information

Kvalitetsikring i donationsforløb

Følg op på donationsforløb

Hjælp til dine opgaver


Inspirationskatalog

I kataloget kan du finde inspiration til tiltag og aktiviteter, der kan styrke dit daglige arbejde med opgaverne som donationsansvarlig nøgleperson. Fx hvordan du kan dele din viden om organdonation med kollegerne i afdelingen eller kan sætte fokus på organdonation til Organdonationsdagen hvert år den anden lørdag i oktober.

Klik på billedet nedenfor og gå til Inspirationskataloget. Her kan du også downloade og printe kataloget.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.