Organdonationsdag 2018      Lørdag den 13. oktober er det igen tid til at sætte fokus på organdonation, når hele Danmark markerer den årlige Organdonationsdag. Du kan stå for et event og gøre en forskel.

Tilmeld dit event nu

Tilmeld dig nu, så vi kan få sat organdonation på dagsordenen i Danmark den 13. oktober. I september udkommer der en eventkalender, som fortæller om og promoverer alle events i hele landet til at skaber synlighed omkring organdonation.

Det er nemt at være med

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan gøre for at sætte fokus på organdonation og komme i dialog med andre om emnet. Du kan bage en kage med Organdonationsdagens logo, printe vores quiz om organdonation og tage den med i frokostpausen eller gå i dialog med folk på gaden med en stak donorfoldere. Du kan bidrage med lige det, du har lyst til – intet er for småt. Få flere ideer her.

Dit event gør en forskel

Organdonationsdagen er en landsdækkende aktivitet, hvor hospitaler, frivillige, patientforeninger, virksomheder og privatpersoner sætter fokus på organdonation. Med 70 lokale arrangementer, 150 indslag i nationale og lokale medier samt 170.000 engagerede følgere på Facebook skabte dagen opmærksomhed og dialog om organdonation i Danmark sidste år.

Vi hjælper dig

Dansk Center for Organdonation organiserer dagen og hjælper dig blandt andet med et idékatalog, hvor du kan få gode ideer til, hvad du kan lave.