Har du set den nye side Undervisning? Her finder du undervisningsmaterialer til fri afbenyttelse. Brug dem til enten selv at dykke ned i de enkelte dele af et organdonationsforløb eller til at undervise ud fra.

Her finder du blandt andet en række korte videoer, hvor læger, sygeplejersker, pårørende og andre med indsigt i området deler ud af deres viden og erfaringer med organdonation. Videoerne lå før under "Lærerværelset", men er nu blevet opdateret og sat op i youtube, så du nemt kan bruge videoerne i forskellige sammenhænge – f.eks. indsætte dem i PowerPoint. På siden finder du også en række e-læringskurser og PowerPoints omhandlende forskellige dele af organdonationsforløbet.

Sidens struktur følger organdonationsforløbet fra, at en mulig donor identificeres til den afsluttende opfølgning med familien efter organdonationsforløbet. På den måde kan du nemt dykke ned i lige den del, du gerne vil have et nærmere indblik i. Punktet Børn som Pårørende dækker derimod hele forløbet og sætter fokus på hvilke reaktioner, man kan forvente hos børn, og hvordan man bedst hjælper dem.

Tilmelding til kurser finder du nu under siden Kurser.

 

Undervisning

 

Opdatering af hele hjemmesiden

Den nye side Undervisning er blot første etape af den opdatering, som hele hjemmesiden organdonation.dk vil gennemgå i nærmeste fremtid. 

I starten af det nye år får siden en ny struktur, så det bliver lettere for dig at finde frem til lige netop det indhold, du søger.