Lørdag den 14. oktober er det igen tid til at sætte fokus på organdonation, når hele Danmark afholder den årlige Organdonationsdag. Dit bidrag kan gøre en forskel, men skal det være en del af eventkalenderen for dagen, skal du tilmelde det senest den 14. august.

Det er nemt at være med
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan gøre for at sætte organdonation på dagsordenen. Du kan for eksempel bage en kage med Organdonationsdag 2017 som logo, printe vores quiz om organdonation og tage den med i frokostpausen eller lave en info-stand i forhallen. Du kan bidrage med lige det, du har lyst til – intet er for småt.

Tilmeld dit bidrag nu
Hvis dit bidrag skal være med i eventkalenderen, som offentliggøres den 14. september, skal du tilmelde det inden den 14. august. Eventkalenderen promoverer dit bidrag, giver overblik over alle aktiviteter i Danmark og skaber synlighed omkring organdonation.  

Vi hjælper dig med...

  • et idékatalog, hvor du kan få gode ideer til, hvad du skal lave
  • gratis materialer, du kan bestille eller printe online, sådan at du nemt kan lave et event

Organdonationsdagen gør en forskel
Organdonationsdagen er den dag på året, hvor vi i Danmark sætter fokus på organdonation. Sidste år blev Organdonationsdagen afholdt for første gang nogensinde i Danmark. Med 35 lokale arrangementer, 56 indslag i både lokale og nationale medier samt 160.000 visninger af videoer på Facebook fik Organdonationsdagen en forrygende start. Sammen fik vi skabt en masse dialog og debat om organdonation. Som sidegevinst gav 13.556 deres holdning til kende i Donorregistret i oktober sidste år – det er dobbelt så mange, som normalt registrerer sig i gennemsnit om måneden.